If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.
Здравейте колеги. Нов съм във форума понеже се надявам да стана част от него. С две думи в момента карам това като се надявам да успея да я продам скоро като единствената причина е че искам дизелче. Та спрял съм се на Alfa 147 1.9 JTD и специално на тази. Някой има ли преки наблюдения към този автомобил, понеже на описание според мен го докарва, но дали и в действителност е така.
Допълнителната информация за автомобила е интересна. Не бих отишъл чак до Дупница да я видя. На 90 % съм сигурен че е скраб.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
... Някой има ли преки наблюдения към този автомобил, понеже на описание според мен го докарва, но дали и в действителност е така.
По мое мнение само това за 1941-ва година трябва да те възпре, информацията е поднесена като за балъци и идиоти, обидно е такова отношение към човек, на който искаш да вземеш парите.
Здравейте колеги. Нов съм във форума понеже се надявам да стана част от него. С две думи в момента карам това като се надявам да успея да я продам скоро като единствената причина е че искам дизелче. Та спрял съм се на Alfa 147 1.9 JTD и специално на тази. Някой има ли преки наблюдения към този автомобил, понеже на описание според мен го докарва, но дали и в действителност е така.
По принцип аз карам същия,ще се родиш много е икономичен,подръжката е скъпа от към ходова част и т.н.,скоро гледах един такъв пълна скръб,да ходиш в Дупница едва ли си струва ,попитай колеги те ще ти дадат информация тука за читава 147jtd 1.9.115 к.с,няма начин да не намериш
Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!
Някой колега в района около Дупница Гледал ли е тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=287jch 156-ца.Питам защото един приятел си я е харесал и ако си заслужава да отскочим до там да си я закупи.Благодаря ви предварително за мненията.
Ако има някой колега от Дупница ако може да погледне и тази която по-горе я показах понеже аз съм чак от Попово(Търговище) и ми е страшно много път до Дупница.
По мое мнение само това за 1941-ва година трябва да те възпре, информацията е поднесена като за балъци и идиоти, обидно е такова отношение към човек, на който искаш да вземеш парите.
Информацията е написана много добре, баш като за масовия купувач. Погледни само темите, в които се обсъждат "реалните" и "пазарните" цени и ще ти стане ясно.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
един приятел си харесал ето това нещо http://www.mobile.bg/11361435600786218 не ме слуша и иска да въврим да я гледаме и евентуално да я купи,ще съм благодарен за инфо преди края на седмицата дали да бием пътя въпреки че съм почти убеден че няма смисъл
един приятел си харесал ето това нещо http://www.mobile.bg/11361435600786218 не ме слуша и иска да въврим да я гледаме и евентуално да я купи,ще съм благодарен за инфо преди края на седмицата дали да бием пътя въпреки че съм почти убеден че няма смисъл
Тази кола е правена новия фейс отпред - освен собственика да я е треснал в някое дръво, не виждам защо ще налива толкова пари да я прави (то са нови калници, броня, капак, решетка, фарове...).
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Нещо е капало върху пасажерската седалка, а няма шибедах, няма абсолютно никакви екстри, сменен е капака(на бега) на волана, окачването не е оригиналното, задното гърне е пътник това на пръв поглед, според мен въобще не си струва...
Comment